Lyckohistorier :)
Genom att adoptera en hund räddar du inte bara ett liv utan två! Din adoption lämnar plats för ännu en hund att räddas! De Ryska hundarna här har blivit räddade från en situation på liv och död där de troligtvis inte skulle ha överlevt en längre tid. Nu har de ett kärleksfullt hem. Här hittar du alla hundar som har blivit adopterade och flyttat till sitt nya hem (från år 2017).

Skriv gärna om din adopterade hund!
Skriv här allt vad du önskar!
Till oss och alla andra intresserade!

Har du adopterat en hund?
Vi blir jätteglada för hälsningar från er!
Alternativt : Maila din hälsning, gärna med bilder, till din kontaktperson eller på:
jagvillleva.hund@gmail.com

Vi tackar alla som öppnade sitt hem och sitt hjärta för våra hundar !!!!

Vill bara säga att den 31 januari 2021 kom till oss en blyg och osäkert Bianka, idag är hon inte blyg längre lite osäkert för okända människor men en glad, mjuk och rolig tjej som där vi går alla tycker om henne. Vi är mycket glad och tacksam för att kunna adoptera henne.
Paola Cruces Cabrera
Super smidigt fungerade allting. Trevliga och seriösa volontärer. Jag är jätte nöjd. Att adoptera Albert är det bästa beslut jag någonsin har gjort. Skulle jag skaffa en till hund så blir det genom denna organisation!

Albert kom till mig i april 2019. Världens snällaste hund, han har ett hjärta av guld. Han gör alla dagar roliga. När jag vaknar på morgonen blir han alltid lika lycklig. Då hämtar han ett gosedjur i munnen (som han alltid gör när han blir glad) och viftar med hela kroppen. Precis som att han är tacksam för att det är en ny dag tillsammans med mig. Han ger mig så extremt mycket kärlek och är lojal, en riktig bästa kompis helt enkelt. Han visar mig varje dag hur mycket han älskar mig och uppskattar att han får leva med mig. En riktig kelgris är han, han ska helst ligga i knäet. Han har nog inte förstått hur stor han är (25 kg), hehe. Slutar jag klappa honom så knuffar han min hand med nosen eller tassen, han får aldrig nog. Jag får mycket beröm om hur fin han är, från utomstående och veterinärer. Min älskade Albert!
Elin Löfberg och Albert
Ett hus fullt av hantverkare och Maks har nu bott 9 månader i Sverige.
Vill gärna dela med mig av detta som en påminnelse om hur lätt det är att glömma att våra hundar har en historia.
Idag hände något som kunde gått med oviss utgång. Max blev rädd för första gången... på riktigt.
Han kunde tidigare morra och resa ragg, skygga undan mot häftiga rörelser, främmande människor och framför allt mot bullriga män.
Idag fungerar han i princip som vilken hund som helst. Men saker kan hända som triggar ett bagage.
...En av hantverkarna kom imorse och gick som de brukar genom altanen eftersom den fungerar som sluss och där han har en egen utgång till hundgården. Trött och trögtänkt som jag var tidig morgon, så släppte jag ut honom på altanen (!) samtidigt som elektrikern klev in utifrån trädgården. Maks skulle hälsa, men upptäckte att han bar på säckar, lådor och verktyg. Famnen full. Han reste ragg och såg ut som ett piggsvin, kröp ihop och var på väg att fly...ut. Aldrig sett den typen av så stark flyktreaktion förut. Hinner i sista sekunden lägga armarna runt hans mage bakifrån och hiva in honom.
Kanske hade det gått bra, han hade sansat sig och kommit in igen, eller så hade han dragit. Då hade jag haft en hund med gathundsbeteende på rymmen..
Den påminner mig rent allmänt om...Hur lätt det är att slappna av när tryggheten infaller och vanor sätter sig hos hund och människa. Sen händer något som är utanför ramarna. Då blir man påmind om att man faktiskt har en hund med bagage och att fortfarande anpassa vissa situationer och ligga steget före.
Men även svårigheten ibland vad gäller balansen mellan hundens egna ansvar för att den ska utvecklas men också läsa av situationer som hundägare då du som hundägare behöver "ta över".
Vilket jag borde ha gjort.
Nu sover han gott bland slammer, sågande och bland brummande karlar.
Är så stolt över honom och hans fantastiska psyke som han har...trots allt.
Mia Ståhle Och Maks
Maja

Camilla Olsson
Lusha
Anna Carlsson
Lisa
Orkihea
Nala och Kaj
Kora
Filippa Ahlcrona
Kola
Louise Sunneståhl
Milton
Jenny Darja Johansson
Toma
Erika Hagström
Shiva
Melina Nykamb
Cora
Jennie Thelin
Vita
Maria Farina
Cinder
Totoska
Babsan
Maja
Gora
Lisa
Tyra
Rosie
Blanka
Majka
Kajsa
Snezana
Cleo
Bella
Ella och Nala
Rif
Britta
Jessie
Gerda
Kristie
Zelda
Sendy
Ellie
Masha och Viva
Chip
Lilly
Gora
Sasa
More products
Dodo
Bagira
Valdaj
persusa
Lisa
Rid
iris
Vilda
lira
Flokki
zimba
Nensy
noj
lotus
kajsa
Nisa
Michel
Lisa
Jorm
Baton Limpa
Tyson
Zia och Foxy
Zoya
Maks
Bred
Rej
lisa
Ace
Maja
Iris
Myra
Molly
Leah
Lusha
OLga
Glafira
Ellis
Shiva
Diana
Gash
BAks
Amur och Chanel
Lir
Odin
Timjan
Teddy
lykas
Jorm
Bianka
Teo
Elsa och Zorro
Darsy
Elf och Dino
LIsa
Nala
MArsha
Chip
Maks
Limpa
Dina
TAjger
Mischa/ Vilsta
Ella
Archie
More products
Made on
Tilda