Vi behöver hjälp!!
Tack för att ni är med oss!

Vi jobbar frivilligt och gratis, vår organisation är i behov av pengar för att köpa foder och finansiera vaccinationer, kastrering/sterilisering samt veterinärkontroller och behandling av hundarna.

I Moskva finns kuratorer som jobbar med oss, de plockar upp hemlösa hundar från Moskvas gator och även från ägare som plågar och svälter sina hundar.

Den större delen av hundar kommer till oss från Yakutsk där hundarna antigen dör av kyla eller svält. I Yakutsk finns en enhet som samlar in hemlösa hundar och sedan söver ned dem inom 10 dagar om ingen tar sig an dem.

Vi brukar ta hundarna från denna enhet och transportera dem till Moskva, där de får vård och specialträning, efter detta letar man efter familjer i Sverige.

Allt detta kostar pengar.

Vi jobbar och håller oss flytande pga frivilliga insamlingar/ gåvor och våra egna privata pengar som vi lägger ut till hundar.

Varje krona som ni kan skänka till hundarna är en chans till att förlänga deras liv. Snälla skriv era namn, namn på hunden när ni skänker med meddelande "gåva till hund" org. Swish +46737279717 Katerina Silva-Nieminen eller swisha till Katarina Kozel +46707677147

Även kommer vi bli glada av all hjälp i form av : Foder, kläder till hundar, lakan, filtar, sängar dvs allt som går att använda för att hålla hunden varm och mätt och en hund kan få användning av.

Ibland gör vi insamlingar om vi är behov av extra hjälpande händer för någon hund. Alla ekonomiska redovisningar går att begära och visas så klart.

Tack för era öppna ,varma hjärtan!!!
Tack för att ni hjälper så mycket och så aktivt!
Made on
Tilda